Verhuizen naar een verzorgingstehuis

Het komt regelmatig voor dat oudere mensen niet meer zelfstandig kunnen wonen en naar een verzorgingstehuis verhuizen. In een dergelijke instelling is echter in de meeste gevallen maar weinig ruimte, waardoor mensen minder goederen mee kunnen nemen.

Achtergebleven spullen

In het oude huis blijven vervolgens een hele hoop spullen achter. Familie en vrienden kunnen vaak wel het een en ander overnemen, maar het grootste deel blijft meestal staan. Het is een hele klus om het huis leeg te halen en een goede bestemming te geven. Het ene is rijp voor de sloop, terwijl het andere nog goed in tact is en een mooie tweede bestemming verdient.

Ontruimingsbedrijven bieden uitkomst

In dit soort situaties is het ideaal dat er bedrijven zijn die de volledige ontruiming van de woning voor hun rekening nemen. De nog bruikbare spullen krijgen via een inboedel opkoper een goede tweede bestemming, terwijl al het afval zorgvuldig wordt afgevoerd. U heeft er totaal geen omkijken meer naar en u kunt zich met een gerust hart richten op andere zaken die geregeld moeten worden.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

top